Эрланд Юзефсон

Фильмография

Небрежность /Rätt ut i luften/ 1978

Фильмография

Стимуляторы /Stimulantia/ 1967
Fröknarna i parken 1965
Не говоря о всех этих женщинах /För att inte tala om alla dessa kvinnor/ 1964
Sällskapslek 1963
Generalskan 1962
Бенджамин /Benjamin/ 1960

Фильмография

Wellkåmm to Verona 2006
Dobro ustimani mrtvaci 2005
Dag och natt 2004
Сарабанда /Saraband (TV)/ 2003
Papa buono, Il 2003
Сейчас /Nu/ 2003
Hr. Boe & Co.'s Anxiety 2001
Неверная /Trolösa/ 2000
Magnetisörens femte vinter 1999
"Liten film, En" 1999
Ивар Крюгер /Ivar Kreuger/ 1998
Tatuerade änkan, Den 1998
Från regnormarnas liv 1998
В присутствии клоуна /Larmar och gör sig till/ 1997
Magisk cirkel 1995
Pakten 1995
Кристин Лаврансдаттер /Kristin Lavransdatter/ 1995
Взгляд Улисса /Vlemma tou Odyssea, To/ 1995
C'è Kim Novak al telefono 1994
Запретный плод /Zabraneniat plod/ 1994
Drømspel 1994
Last Witness 1993
Софи /Sofie/ 1992
Holozän 1992
Книги Просперо /Prospero's Books/ 1991
Cattiva 1991
Ofrivillige golfaren, Den 1991
Окс /Oxen/ 1991
Sole buio, Il 1990
Добрый вечер, Мистер Валленберг /God afton, Herr Wallenberg - En Passionshistoria från verkl/ 1990
Переселение /Seobe/ 1989
Невыносимая легкость бытия /Unbearable Lightness of Being/ 1988
Donna spezzata, Una 1988
Легендарная жизнь Эрнста Хэмингуэя /Legendary Life of Ernest Hemingway/ 1988
Хануссен /Hanussen/ 1988
Testament d'un poète juif assassiné, Le 1988
День сначала /Giorno prima, Il/ 1987
"Garibaldi il generale" 1987
Giudice istruttore, Il 1987
Coda del diavolo, La 1986
Ultima mazurka, L' 1986
Жертвоприношение /Offret/ 1986
Amorosa 1986
Storm, der Schimmelreiter 1986
Спасти Грейс /Saving Grace/ 1985
Flyvende djævle, De 1985
Грязная история /Dirty Story/ 1984
Caso d'incoscienza, Un 1984
После репетиции /Efter repetitionen (TV)/ 1984
Bakom jalusin 1984
Angelas krig 1984
Дом с жёлтым ковром /Casa del tappeto giallo, La/ 1983
Ностальгия /Nostalghia/ 1983
Savannen 1983
Ева /Eva/ 1983
Белла Донна /Bella Donna/ 1983
Фанни и Александр /Fanny och Alexander/ 1982
Variola vera 1981
Монтенегро /Montenegro/ 1981
Сезон мира в Париже /Sezona mira u Parizu/ 1981
Samo jednom se ljubi 1981
Забыть Венецию /Dimenticare Venezia/ 1980
Drömspel, Ett 1980
Kärleken 1980
Мармеладная революция /Marmeladupproret/ 1980
Erste Polka, Die 1979
Осенняя соната /Hostsonaten/ 1978
En och en 1978
Я боюсь /Io ho paura/ 1977
Al di là del bene e del male 1977
Allvarsamma leken, Den 1977
Лицом к лицу /Ansikte mot ansikte/ 1976
Monismanien 1995 1975
Волшебная флейта /Trollflojten (TV)/ 1975
Brända tomten 1974
Сцены супружеской жизни /Scener ur ett aktenskap/ 1973
Шепоты и крики /Viskningar och rop/ 1972
Заповедник /Reservatet/ 1970
Страсть /Passion, En/ 1969
Eva - den utstötta 1969
Flickorna 1968
Beslut i morgondagen 1968
Час волка /Vargtimmen/ 1968
Лицо /Ansiktet/ 1958
На пороге жизни /Nära livet/ 1958
Svarta handsken 1957
Som man bäddar... 1957
Sceningång 1956
К радости /Till glädje/ 1950
Ева /Eva/ 1948
Дождь над нашей любовью /Det regnar pa var karlek/ 1946

Кинознаменитости